Cocu zei deze week alleen toevallig wel dat ik wat vaker mocht lachen

"Cocu zei deze week alleen toevallig wel dat ik wat vaker mocht lachen"

24-09-2017 17:54
17

Jurgen Locadia zegt dat hij blij is dat PSV-trainer Phillip Cocu 'zoveel vertrouwen' in hem heeft. De aanvaller van PSV wordt veel bekritiseerd, maar liet zondag zijn voeten spreken door liefst vier keer te scoren tegen FC Utrecht (1-7).

"Ik ben het gewend om kritiek te krijgen, maar dit voelt wel fijn. Ik ben blij dat de coach zoveel vertrouwen in me heeft", zegt Locadia tegen Metro. "Intern was er nooit kritiek, omdat ik altijd mijn taken uitvoerde. Cocu zei deze week alleen toevallig wel dat ik wat vaker mocht lachen. Ik zei hem dat ik dan wel vaker moest scoren. Nou, vandaag hebben we allebei onze zin, haha."

Locadia kreeg als maker van vier goals de wedstrijdbal mee naar huis. "Ik heb er nu een paar liggen. Mijn zoontje is vier en wil er graag mee voetballen, maar dat mag niet", aldus de spits die voor de tweede keer in zijn profcarrière vier keer scoort in één duel. "Met Jong PSV tegen FC Den Bosch heb ik zelfs ooit zes keer gescoord. Maar die telt niet. Op het plankje komen alleen de ballen die ik met PSV 1 heb verdiend, haha."