De Telegraaf: Ajax houdt Keizer tegen het licht en verkent trainersmarkt

De Telegraaf: Ajax houdt Keizer tegen het licht en verkent trainersmarkt

25-09-2017 06:42
102

Het functioneren van Marcel Keizer wordt deze week tegen het licht gehouden door de Ajax-leiding. Dat meldt De Telegraaf. De Amsterdamse club verkent intussen de trainersmarkt.

Ajax ging zondag met 1-2 onderuit tegen Vitesse met voetbal dat weinig hoop geeft op snelle verbetering. De kille cijfers: acht verliespunten in zes wedstrijden en een zevende plek in de Eredivisie. De Telegraaf schrijft dat daar crisisberaad bijhoort. De leiding van Ajax houdt Keizer tegen het licht en verkent de trainersmarkt.

Het lijkt er vooralsnog niet op dat Keizer op het punt staat ontslagen te worden, maar de krant vraagt zich wel af of de trainer het krachtenveld bij Ajax gaat overleven en zondag tijdens het uitduel bij sc Heerenveen op de bank zit. Hij weet zich gesteund door rechterhand en jeugdvriend Dennis Bergkamp.

Binnen de rvc groeit de onrust wel. 'Alleen ontbreekt in dat orgaan iedere technische kennis na het vertrek van Theo van Duivenbode', schrijft De Telegraaf. Deze week moet blijken of het kruisje 'ongeschikt' bij Keizer wordt gezet door de Ajax-leiding. Hij nam in de zomer het roer over van Peter Bosz.

No Poll