Onverwachte tegenslag Feyenoord: Botteghin niet in Champions League

Onverwachte tegenslag Feyenoord: Botteghin niet in Champions League

25-09-2017 09:56
47

Feyenoord moet het dinsdagavond in de Champions League-wedstrijd tegen Napoli stellen zonder Eric Botteghin. De verdediger blijft achter in Rotterdam.

Botteghin heeft knieklachten overgehouden aan de verloren competitiewedstrijd van Feyenoord tegen NAC Breda (0-2) en is niet fit genoeg om in actie te komen. Hij stapt maandag niet op het vliegtuig naar Napels, net als de al langer geblesseerden Nicolai Jörgensen en Kenneth Vermeer.

Sven van Beek, Bart Nieuwkoop, Jerry St. Juste en Jens Toornstra zijn er wel bij, bevestigt Feyenoord via de officiële kanalen. In totaal neemt trainer Giovanni van Bronckhorst 21 spelers mee naar Italië. Maandag om 19.00 uur werkt Feyenoord een training af in het Stadio San Paolo. De Rotterdammers verloren hun eerste groepswedstrijd in de Champions League met 0-4 van Manchester City, terwijl Napoli met 2-1 onderuit ging bij Shakhtar Donetsk.

De volledige selectie van Feyenoord:
Nieuwkoop, Van Beek, St. Juste, Haps, Van der Heijden, Boëtius, El Ahmadi, Vilhena, Larsson, Basacikoglu, Diks, Nelom, Berghuis, Tapia, Amrabat, Bijlow, Jones, Toornstra, Kramer, Ten Hove, Vente.