'Wanhopig zoekend Crystal Palace komt uit bij spits (35) zonder club'

'Wanhopig zoekend Crystal Palace komt uit bij spits (35) zonder club'

26-09-2017 19:56
16

Zes wedstrijden gespeeld, zes keer verloren en nul doelpunten: het zijn de trieste cijfers van Crystal Palace dit seizoen. De Premier League-club is daarom nadrukkelijk op zoek naar een scorende spits.

Crystal Palace wil het tij zo snel mogelijk keren en zit, mede door een blessure van aanvalsleider Christian Benteke, al vóór de opening van de transfermarkt te azen. In de zoektocht naar een doelpuntenmaker is de club volgens The Independent uitgekomen bij Rickie Lambert. De 35-jarige spits is transfervrij, nadat zijn contract bij Championship-club Cardiff City afgelopen zomer niet werd verlengd.

Wedden

Meer odds

Lambert zou al geruime tijd bewonderd worden door Crystal Palace-voorzitter Steve Parish, die twee weken geleden Frank de Boer ontsloeg. Van een overeenkomst is nog geen sprake. De oud-spits van onder meer Southampton, Liverpool en West Bromwich Albion traint op dit moment om fit te kunnen beginnen bij een nieuwe club. Om ruimte te maken voor een nieuwe aanvaller heeft Crystal Palace het contract van doelman Kleton Perntreou al ontbonden.