Amrabat over mogelijke Oranje-carrière: Niet het juiste moment en de juiste plek

Amrabat over mogelijke Oranje-carrière: "Niet het juiste moment en de juiste plek"

26-09-2017 23:34
24

Sofyan Amrabat maakte dinsdagavond tegen Napoli de eerste Champions League-goal voor Feyenoord sinds 2002. Het kon echter niet voorkomen dat de 21-jarige middenvelder na afloop van de wedstrijd vol teleurstelling Veronica te woord stond.

"Of die goal de avond goedmaakt? Natuurlijk is het lekker om te scoren, maar ik ben vooral ontevreden dat we hier verliezen", aldus Amrabat. "Ik vind dat we prima meededen, het ging al een stuk beter dan tegen Manchester City, maar we geven de goals te makkelijk weg. Zonde. De eerste de beste kans die zij kregen was meteen een goal. Daar had ik misschien meer kunnen doen, een overtreding maken bijvoorbeeld."

Daarnaast kreeg Amrabat vragen over zijn interlandcarrière. De middenvelder zou door de KNVB benaderd zijn om voor Oranje te kiezen in plaats van het Marokkaanse nationale team. "Nee, ik heb geen gesprek gehad", was het enige wat Amrabat kwijt wilde. "Dit is niet het goeie moment om het daarover te hebben. We hebben net verloren, dus dit is niet het juiste moment en de juiste plaats. Ik hoop dat je dat respecteert."