Robben baalt van beslissing Ancelotti: Elk woord daarover is er één te veel

Robben baalt van beslissing Ancelotti: "Elk woord daarover is er één te veel"

28-09-2017 07:28
20

Arjen Robben moest vanaf de bank toezien hoe Bayern München werd overklast door Paris Saint-Germain (3-0). De aanvaller liet het achterste van zijn tong naderhand niet zien, maar baalde duidelijk van zijn reserverol.

"Ja, maar ik ga daar verder niets over zeggen", vertelde Robben aan Ziggo Sport. "Elk woord daarover is er één te veel. We hebben 3-0 verloren en dat komt hard aan." Bayern kwam na een minuut al op achterstand door een goal van Dani Alves. "Je loopt gelijk tegen het slechtste scenario aan. Dan kunnen zij vervolgens hun spel spelen."

"Ze hebben drie jongens die defensief niet veel doen, maar in de counter levensgevaarlijk zijn", aldus Robben, die doelde op Neymar, Edinson Cavani en Kylian Mbappé. De Oranje-international vindt niet dat Bayern volstrekt kansloos was in Parijs. "Rechts en links lag wel veel ruimte, waardoor we heel veel voorzetten gaven en counters kregen, maar de goal bleef uit."

Na de nieuwe zeperd zwelt de kritiek op trainer Carlo Ancelotti aan. Heeft Robben nog vertrouwen in de Italiaan? "Die vraag ga ik nu niet beantwoorden", was het korte antwoord tegen BILD. Wel stelde hij Nederland gerust over zijn fysieke gesteldheid in aanloop naar de duels met Wit-Rusland en Zweden. "Ik voel me verder goed, ben fysiek goed in orde."