Toornstra: Dat is wel iets waar we het allemaal over eens zijn: dat moet anders

Toornstra: "Dat is wel iets waar we het allemaal over eens zijn: dat moet anders"

29-09-2017 17:13
8

Ondanks de vier nederlagen in de laatste vijf wedstrijden is er bij Feyenoord absoluut geen sprake van een crisis. Dit beweren Jean-Paul Boëtius en Jens Toornstra in gesprek met het Algemeen Dagblad.

"Een crisissfeer, die is er in de kleedkamer in elk geval helemaal niet", laat Boëtius weten. "Ik heb ook het idee dat we mentaal sterk zijn." Ook Toornstra haalt zijn schouders op over de mindere resultaten van de laatste weken. "Het woord crisis valt altijd na nederlagen bij een topclub. Manchester City thuis en Napoli uit, dat is natuurlijk voor een Nederlandse club een moeilijk verhaal. Daar winnen we niet zomaar even van."

Feyenoord moet tegen AZ het tij keren, maar reist met een gehavende selectie af naar Alkmaar. Eric Botteghin, Jan-Arie van der Heijden en Michiel Kramer vielen geblesseerd weg. Bart Nieuwkoop en Sven van Beek keren juist terug, maar missen nog wedstrijdritme. "Ik las dat het tweede elftal in de maand september helemaal niet heeft gespeeld", aldus Toornstra. "Dat is wel iets waar we het allemaal over eens zijn: dat moet anders."