Kramer: 'Dat schept een band, maar we lopen niet de deur bij elkaar plat hoor'

Kramer: 'Dat schept een band, maar we lopen niet de deur bij elkaar plat hoor'

08-10-2017 09:39
8

Michiel Kramer stond afgelopen zomer in de belangstelling van diverse buitenlandse clubs, maar een transfer bleef uit. Technisch directeur Martin van Geel wilde de 28-jarige spits niet laten gaan. Die is daar niet rouwig om.

"'Ik ben vooral trots dat ik nog het Feyenoord-shirt mag dragen, dat zal altijd zo blijven", zegt Kramer in Hand in Hand. "Ik denk dat ze bij de club ook wel zien dat ik van waarde ben binnen de ploeg, niet alleen in de wedstrijden maar ook daarbuiten.'' Hij was niet in de verleiding om naar het buitenland te gaan. "Het waren wel clubs op niveau, maar niet dusdanig om daar Feyenoord voor te verlaten."

Bij Feyenoord speelt Kramer evenwel tweede viool, achter Nicolai Jörgensen. Toch kan hij het prima vinden met de Deen. "We hebben een beetje dezelfde karakters. Dat schept een band. Hij is ook een vrij nuchter persoon, net als ik. Dan trek je ook makkelijker met elkaar op."

"We hebben ook wel dezelfde interesses. We kijken allebei graag naar basketbal, zijn allebei familiemensen. We zijn goede kameraden, maar lopen niet de deur bij elkaar plat hoor", besluit Kramer.