PSV-doelman baalt als een stekker: Ze zeggen vier tot zes maanden

PSV-doelman baalt als een stekker: "Ze zeggen vier tot zes maanden"

dinsdag 10 oktober 2017 om 07:27

Het is een frustrerende periode voor Luuk Koopmans. De doelman van PSV heeft geen idee wanneer hij hersteld is van een schouderblessure die hij eerder dit jaar opliep, vertelt hij voor de camera van PSV TV. 

"Ik hoop gewoon dat ik de tweede competitiehelft weer fit ben. Ik leg mezelf geen datum op wanneer ik terug kom. Ze zeggen dat het vier tot zes maanden kan duren", aldus Koopmans, die een doel voor ogen heeft. "Ik hoop dat ik nog wat wedstrijden bij Jong PSV kan spelen en dat ik daar kan laten zien dat ik weer de oude ben. Dat is mijn doel voor dit seizoen."

De sluitpost baalt uiteraard als een stekker. "Het is niet anders. Het is logisch dat ze Eloy Room erbij hebben gehaald. Dat zijn dingen, die zijn gewoon zo."

In juli besloten PSV en Koopmans dat de sluitpost onder het mes zou gaan. Toen meldde de club dat hij 'in het gunstigste geval' drie maanden uit de roulatie zou zijn. 

Lees meer over:EredivisiePSV

Plaats een reactie

Morris +17315
dinsdag 10 oktober 2017 om 07:59
Vervelend voor die jongen. Gelukkig kan hij nog pannenkoeken bakken;-)
Vind ik leuk
Kopsterk +6058
dinsdag 10 oktober 2017 om 08:53
Die dingen, die zijn inderdaad gewoon zo, die dingen. Hahaha mooie uitspraak kiep!
Vind ik leuk
dinsdag 10 oktober 2017 om 10:15
te blessure gevoelig en simpelweg niet goed genoeg voor psv hopen dat hij in de eredivisie ergens aan voetballen toe kan komen
Vind ik leuk
feyeniels +21111
dinsdag 10 oktober 2017 om 13:01
Dat denk ik ook. Vind het persoonlijk ook vreemd dat ze hem hoger hadden staan dan Jurjus. Nou doet Jurjus het bij Roda ook niet geweldig, maar bij De Graafschap vond ik hem echt een prima keeper.

Komend seizoen zal Zoet wel vertrekken, dus dan kunnen Room en Jurjus uitvechten wie de eerste keeper wordt. Daarachter heb je dan Van Osch en Van De Meulenhof, waardoor Koopmans overbodig is.
Vind ik leuk
dinsdag 10 oktober 2017 om 23:49
Komt goed koopie !
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

PSV-doelman baalt als een stekker: "Ze zeggen vier tot zes maanden"