'Manchester City behoudt 31-jarige vedette voor 167.000 euro per week'

'Manchester City behoudt 31-jarige vedette voor 167.000 euro per week'

11-10-2017 09:34
2

Manchester City lijkt David Silva voorlopig binnenboord te kunnen houden. Volgens The Daily Mail staat de 31-jarige Spanjaard op het punt om zijn tot medio 2019 doorlopende contract met één seizoen te verlengen.

De gesprekken tussen beide partijen zijn al gaande sinds het begin van het seizoen, maar een akkoord tussen Manchester City en het kamp-Silva bleef uit. Nu zou er een doorbraak zijn bereikt in de onderhandelingen: naar verwachting tekent de linkspoot op korte termijn zijn nieuwe verbintenis en gaat hij liefst 167.000 euro per week verdienen in het Etihad Stadium.

Silva is alweer bezig aan zijn achtste seizoen in dienst van The Citizens, sinds hij in 2010 overkwam van Valencia. Dat hij zijn carrière afsluit bij Manchester City, lijkt echter niet waarschijnlijk. Onlangs werd nog bericht dat Las Palmas de op Gran Canaria geboren Silva graag terug wil halen naar zijn geboorte-eiland, wanneer zijn contract in Manchester afloopt. Silva zou ook oren hebben naar deze plannen van Las Palmas, waar hij nog nooit gespeeld heeft.