Gerucht in Italië: Hateboer mag hopen op droomtransfer van 15 miljoen euro

Gerucht in Italië: Hateboer mag hopen op droomtransfer van 15 miljoen euro

11-10-2017 19:56
25

Het lijkt erop dat Hans Hateboer zich mag verheugen in de belangstelling van Italiaanse topclubs. Napoli en Internazionale volgen de vleugelverdediger van Atalanta Bergamo.

Dat meldt het Italiaanse Punto Sport News. Hateboer kwam in januari 2017 over van FC Groningen en heeft zich in no-time opgewerkt tot een gewaardeerde basisspeler bij Serie A-hoogvlieger en Europa League-deelnemer Atalanta. Dat is niet onopgemerkt gebleven in de Italiaanse top.

Wedden

Meer odds

Napoli en Internazionale zouden belangstelling hebben. De 23-jarige Hateboer wordt vooral begeerd door Napoli, waar succestrainer Maurizio Sarri bijzonder gecharmeerd van hem is. Sarri ziet in de rechtsback uit Beerta een mogelijke opvolger van Faouzi Ghoulam. Die wordt nadrukkelijk gelinkt aan Manchester City.

Atalanta is niet van plan om zomaar mee te werken aan de transferplannen van Napoli en Inter. De twee topclubs moeten naar verluidt vijftien miljoen euro betalen voor Hateboer, die nog tot medio 2020 onder contract staat in Bergamo. Groningen verkocht hem in januari voor 300.000 euro.