Kadioglu schuift Vitesse opzij en verlengt bij NEC: 'Veel op hem afgekomen'

Kadioglu schuift Vitesse opzij en verlengt bij NEC: 'Veel op hem afgekomen'

13-10-2017 22:29
27

Ferdi Kadioglu blijft NEC trouw en heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract. Dat is door de club bekendgemaakt een half uur na de wedstrijd tegen RKC Waalwijk (2-0).

Vanaf het moment dat Kadioglu doorbrak bij NEC, werd er van alle kanten aan hem getrokken. Onder meer Vitesse is naar verluidt geïnteresseerd in de pas achttienjarige spelmaker. Kadioglu ziet echter nog geen reden om NEC te verlaten en heeft bijgetekend tot 2021. Zijn oude contract liep nog tot juli 2021. Kadioglu speelt al vanaf de E'tjes bij NEC. 

"We hebben er geen geheim van gemaakt dat we Ferdi liever niet kwijt wilden raken afgelopen zomer gedurende de transferperiode", vertelt technisch directeur Remco Oversier op de clubsite van NEC. "Ondanks dat er heel veel op hem is afgekomen, heeft hij zich, als jonge jongen, geweldig staande gehouden. Na de transferdeadline hebben we direct de gesprekken op constructieve wijze hervat, met de focus op NEC en zijn eigen ontwikkeling. We zijn blij en trots dat we een van de grootste talenten van Nederland voorlopig nog in het mooie Nijmegen kunnen bewonderen."

Ook Kadioglu zelf komt aan het woord. "Ik voel me goed bij NEC en heb vertrouwen in de club. Ik heb me hier als speler en als persoon kunnen ontwikkelen. We gaan door met hard werken aan de ambitie die we allebei hebben: NEC weer naar de Eredivisie te brengen."