Keizer na Ajax-Sparta: 'Ze waren kwaad omdat ze niet ingevallen zijn'

Keizer na Ajax-Sparta: 'Ze waren kwaad omdat ze niet ingevallen zijn'

14-10-2017 22:19
27

Marcel Keizer is blij dat hij over een fitte Ajax-selectie kan beschikken, waardoor de concurrentiestrijd alleen maar groter wordt. Dat is volgens de trainer alleen maar goed.

"De concurrentie wordt groter. Ik heb vandaag drie spelers in laten vallen", zegt Keizer na afloop van het duel met Sparta (4-0) tegen de NOS. "Gezien de stand kon dat. Er zaten er ook drie, vier op de bank die blij waren met de overwinning, maar kwaad waren omdat ze niet ingevallen zijn. Die trainen ook goed. Als trainer van Ajax ben je daarop uit."

Wedden

Meer odds

De strijd tussen Klaas-Jan Huntelaar en Kasper Dolberg duurt voort. The Hunter was niet blij toen hij in de tweede helft plaats moest maken voor het Deense ijskonijn. Keizer: "Haha ja, maar dat is Klaas. Die gaat voor zijn kansen, speeltijd en doelpunten. Hij baalde dat hij die kans miste. Dat is ook Klaas. Het is niet zo dat er altijd maar vredelievend met elkaar moet worden omgegaan. Je mag best weleens kwaad worden op elkaar. Nu hebben we de juiste spirit. De andere jongens willen ook spelen. Dat is prima, want ze trainen ook goed."