Van Geel spreekt steun uit: 'Hij gaat er hier iets van maken'

Van Geel spreekt steun uit: 'Hij gaat er hier iets van maken'

15-10-2017 14:55
7

Martin van Geel verwacht dat Willem ll er weer bovenop gaat komen. De Tilburgers wonnen dit seizoen slechts eenmaal en daardoor neemt de druk op de club en trainer Erwin van de Looi toe. Van Geel was als speler en technisch directeur werkzaam voor Willem ll.

"Dat zijn de pieken en dalen die bij een club horen helaas, dat is nu eenmaal zo", zegt Van Geel tegen Omroep Brabant. "Als je in een dal zit, moet je hard werken en achter elkaar blijven staan om daar weer uit te komen. Het zijn dagkoersen in het voetbal. Zondagmiddag om half vijf gaat de peilstok erin. Dan weet je hoe je ervoor staat. Het is momenteel, inderdaad, sportief gezien moeizaam."

Oud-Feyenoorder Joris Mathijsen zet momenteel de technische lijnen uit in Tilburg. Van Geel ziet de toekomst met hem aan het roer rooskleurig tegemoet. "Ik denk dat Joris een hele goede technisch directeur gaat worden, op termijn. Hij gaat nu zijn ervaring daarin opdoen. Die gaat er hier iets van maken, met al die mensen om zich heen die hij ook nodig heeft, want het is teamwork. En dat kan Joris, want hij is een teamplayer. Ik ben er van overtuigd dat Willem II weer de weg naar boven gaat inslaan."