De Jong na zege: Het is leuk om elkaar een beetje te pesten via de app

De Jong na zege: "Het is leuk om elkaar een beetje te pesten via de app"

15-10-2017 18:15
8

Het gaat te ver om PSV te bombarderen tot dé titelfavoriet van de Eredivisie. Luuk de Jong en Jürgen Locadia zeggen dat in gesprek met Metro. Zondag boekte koploper PSV een ruime zege (2-5) op VVV-Venlo. De topclub uit Eindhoven staat na acht speelrondes vijf punten los. 

"Na Heerenveen konden wij er zogenaamd niks meer van en nu zijn we volgens jullie zeker weer kampioenskandidaat nummer één. Dat zal je mij niet horen zeggen, want wie had verwacht dat we nu al vijf punten los zouden staan?", aldus De Jong. "Maar dat opportunistische is juist ook wel leuk."

Wedden

Meer odds

Locadia sluit zich aan bij zijn collega-spits. Ook hij wil niet spreken van een favorietenrol. "Dat mag de buitenwereld doen, ik trek me daar niks van aan. Net zoals ik me er ook niks van aantrok wat jullie schreven na Osijek en Heerenveen. Het is nu nog te vroeg in het seizoen om naar de concurrentie te kijken. We moeten gewoon naar onszelf kijken."

De Jong heeft in ieder geval zin in De Klassieker van volgende week. "In aanloop naar Feyenoord-Ajax kan ik ook weer een oude traditie oppakken, namelijk appen met Siem. Het is leuk om elkaar een beetje te pesten via de app. Dat heb ik vorig seizoen wel gemist, haha."