'Bizar plan Pastoor: trainer wil pers neutraliseren met pr-kanaal Sparta'

'Bizar plan Pastoor: trainer wil pers neutraliseren met pr-kanaal Sparta'

16-10-2017 12:07
13

Alex Pastoor ligt onder vuur bij Sparta Rotterdam. Volgens het Algemeen Dagblad moet de trainer zich zorgen maken om zijn positie. Niet in de minste plaats vanwege zijn houding binnen de club.

Natuurlijk, de resultaten zijn om te huilen op Het Kasteel, maar Pastoor houdt er zijn eigen (dominante) stijl op na. Zo kondigde de trainer vrijdag aan dat hij graag een eigen pr-kanaal van de club wil starten. Op die manier zou het voor journalisten niet meer nodig zijn om naar de club te komen omdat ze worden bediend door de club zelf.

Op de huidige manier gaat het volgens Pastoor helemaal de verkeerde kant op. "Het verkeerde verhaal wordt verteld", zei hij vrijdag. Volgens het Algemeen Dagblad zegt het idee van Pastoor veel over het werkklimaat aan 'Pyongyang aan de Maas'. Geen mens binnen de club durft Pastoor namelijk tegen te spreken in zijn drang de pers te neutraliseren.

Voorzitter Rob Westerhof reageert in de krant kort op het plan van Pastoor. "Wij zijn voor open communicatie met de media", aldus de preses.