Eriksen krijgt nieuwe kans na Ajax-nederlagen: 'Moet ik verandering in brengen'

Eriksen krijgt nieuwe kans na Ajax-nederlagen: 'Moet ik verandering in brengen'

16-10-2017 14:12
8

Christan Eriksen is vastberaden om met Tottenham Hotspur te winnen in Estadio Santiago Bernabeu. Met Ajax lukte het de Deense spelmaker niet om Real Madrid in eigen huis te verslaan, ondanks dat hij twee kansen kreeg. 

Ajax speelde sinds 2010 zes Champions League-wedstrijden tegen de Koninklijke. De twee meest recente ontmoetingen gingen met 4-1 verloren. "Ik heb nog nooit in Bernabeu gewonnen, dus daar moet ik dan maar verandering in brengen. Natuurlijk is het een speciaal stadion en een speciale plek", zegt Eriksen tegen Sky Sports.

"Het is voor elke voetballer altijd speciaal om tegen Real te mogen spelen, gezien de historie van de club. Bovendien zal het een goede test zijn voor ons, om te zien hoe we ervoor staan." Met zes punten uit de eerste twee Champions League-wedstrijden - tegen respectievelijk Borussia Dortmund en APOEL Nicosia - kennen de Spurs een ijzersterke start in het kampioenenbal. Dinsdagavond gaat de ploeg van Mauricio Pochettino op bezoek bij Cristiano Ronaldo en consorten.