Feyenoord vecht mét Jörgensen voor laatste kans: zéér hoge odd bij bookmaker

Feyenoord vecht mét Jörgensen voor laatste kans: zéér hoge odd bij bookmaker

17-10-2017 12:00

Als Feyenoord kans wil blijven maken op Europese overwintering, moet er gewonnen worden van Shakhtar Donetsk. Een opsteker voor de Rotterdammers is de terugkeer van Nicolai Jörgensen.

Speel mee: Feyenoord wint en beide ploegen scoren voor 6,00 keer je inzet! KLIK HIER!

Jörgensen begint vermoedelijk op de bank, maar kan in de tweede helft een rol van betekenis spelen. Afgelopen weekend viel de Deen tegen PEC Zwolle een half uur voor tijd in en Coach Giovanni van Bronckhorst zei op de persconferentie al dat hij tegen Shakhtar langer in actie kan komen. Tegen PEC zorgde Jörgensen direct voor meer dreiging bij Feyenoord. Dat is ook tegen Shakhtar het doel.

Feyenoord verkeert weliswaar niet in grootse doen en is teleurstellend begonnen aan het Champions League-avontuur, maar hoopt tegen de Oekraïners op de magie van De Kuip. De Rotterdammers hebben op eigen veld bovendien nog altijd een uitstekend moyenne. Zestien van de laatste negentien thuisduels werden gewonnen.

Daar komt bij dat Shakhtar in Oekraïne ongenaakbaar is, maar buiten de landsgrenzen vaak een stuk minder indruk maakt. De ploeg verloor zijn laatste vijf uitwedstrijden in de Champions League. Onder meer Mälmo FF en Young Boys Bern bleken de laatste jaren een te grote horde.

Feyenoord zal alles op alles zetten om een zege uit het vuur te slepen, terwijl Shakhtar wil blijven meedoen om de bovenste twee plaatsen. Dat kan wel eens tot kansen aan beide kanten leiden. Als Feyenoord wint en beide teams scoren, profiteer je bij bookmaker Mr. Green van een verhoogde odd van 6,00 keer je inzet!

Speel mee: Feyenoord wint en beide ploegen scoren voor 6,00 keer je inzet! KLIK HIER!