Groenendijk baalt van 'groot feest' bij de aanklager: Voor ons heel vervelend

Groenendijk baalt van 'groot feest' bij de aanklager: "Voor ons heel vervelend"

20-10-2017 15:25
5

De spelers van ADO Den Haag liggen komende zaterdag mogelijk onder een vergrootglas. Dat stelt Alfons Groenendijk. De trainer van de Hagenezen verwijst daarmee naar verschillende ADO-schorsingen van de laatste weken.

Zo werd Tom Beugelsdijk voor vier wedstrijden geschorst op basis van tv-beelden. "Het is een lang lopende zaak geworden waarbij wij uiteindelijk teleurgesteld zijn achtergebleven en het groot feest is bij de aanklager. Voor ons heel vervelend, maar we zullen daar mee om moeten gaan. Ik ga ook niet naar buiten brengen wat ik daar van vind, want daar schiet niemand iets mee op", citeert het Algemeen Dagblad Groenendijk.

Wedden

Meer odds

Ook Eduard Duplan en Dennis Johnsen werden geschorst na een overtreding in een luchtduel. "Ik heb het gevoel dat we toch een beetje onder een vergrootglas liggen. Als je de lucht ingaat voor een duel, hou dan je ellebogen bij je lichaam zoals het hoort. Het risico is er altijd dat je iemand raakt als je omhoog gaat. Dan kan de scheidsrechter ook besluiten om een kaart te geven. Of er op te trainen is? Je kan er elk geval over praten. Ik vind dat we daar slimmer in moeten zijn zodat we niet zo snel aan de beurt zijn bij de arbitrage", aldus de oefenmeester van ADO.

ADO Den Haag gaat zaterdag om 19.45 uur op bezoek bij VVV-Venlo.