Feyenoord gaat echt niet verliezen. Ze gaan gewoon winnen van 020, klaar

"Feyenoord gaat echt niet verliezen. Ze gaan gewoon winnen van 020, klaar"

20-10-2017 21:36
58

Dat Rick Karsdorp geen Feyenoorder meer is, betekent niet dat de familie Karsdorp De Klassieker voorbij laat gaan. Vader Fred en broer Kevin leven nog steeds in spanning naar de beladen wedstrijd toe.

"Het spookt iedere dag door je hoofd. Zeker. Ik ga er vanuit dat ze gaan winnen, maar als ze verliezen zet ik mijn telefoon een week uit", zegt Kevin tegen Recht uit Rotterdam. "Je gaat slapen met zenuwen. Een week van tevoren ben je er al mee bezig. Je leeft er naartoe. Op de wedstrijddag ben je extra gespannen, laat je het op me afkomen en hoop je dat ze gaan winnen. We zeggen liever ook geen Ajax, we zeggen liever 020."

Vader Fred beaamt dat. "Dat is wel waar. Rick heeft vanaf zijn tiende bij Feyenoord gespeeld. In de jeugd heeft hij heel veel tegen Ajax gespeeld. Het blijft iets aparts. We zijn in hart en nieren Feyenoorder, dus dan blijft het een gespannen situatie." Kevin denkt dat De Klassieker uiteindelijk een prooi gaat worden voor de Rotterdammers. "Feyenoord gaat echt niet verliezen. Ze gaan gewoon winnen van 020, klaar."

No Poll