'Hij wil niet bestbetaalde Premier League-speler worden. Dat is niet zijn doel'

'Hij wil niet bestbetaalde Premier League-speler worden. Dat is niet zijn doel'

20-10-2017 23:55
10

Mesut Özil is niet blij met de berichten die hem linken aan een transfer naar Manchester United. De Duitser heeft volgens The Sun furieus gereageerd op de geruchten. Özil wordt gelinkt aan een hereniging met José Mourinho, met wie hij samenwerkte bij Real Madrid.

Özil heeft volgens de boulevardkrant duidelijk gemaakt dat hij absoluut niet bezig is met een transfer naar United, maar ook dat hij al sinds maart niet meer met Arsenal gesproken heeft over contractverlenging. Ook het gerucht dat hij ruim 330.000 per week wil verdienen, wordt door de Duitser van tafel geveegd.

Een bron laat aan The Sun weten dat het beëindigen van de contractonderhandelingen een hele andere reden had dan de zogenaamde vertrekwens van Özil. "Op dat moment was er onzekerheid over de toekomst van Arsène Wenger, dus zijn de gesprekken gestopt. Özil heeft geen 330.000 euro per week aangeboden gekregen. Sterker nog, hij heeft geen aanbiedingen van welke club dan ook. Hij wil ook niet de bestbetaalde Premier League-speler worden. Dat is niet zijn doel."