Boskamp kraakt blunderende keeper: Dan stopt het voor mij ook

Boskamp kraakt blunderende keeper: "Dan stopt het voor mij ook"

Gepubliceerd: zaterdag 21 oktober 2017 om 19:49za 21-10-2017 om 19:49

Jan Boskamp is niet onder de indruk van Mile Svilar. Afgelopen week ging de piepjonge doelman van Benfica gruwelijk in de fout tijdens het Champions League-duel met Manchester United. Svilar liep na een vrije trap zélf met de bal over de lijn en zo bezorgde hij United een 0-1 zege in Portugal. 

"Svilar zal best een talent zijn. Benfica maakte hem niet voor niets deze week tegen Manchester United de jongste keeper ooit in de Champions League. Maar hij ging wel pijnlijk in de fout bij de 0-1. En dat was niet het enige. Ook bij lange ballen en het uitkomen zag hij er niet best uit", aldus Boskamp in Het Belang van Limburg. 

Afgelopen jaar was er een hoop te doen rond de negentienjarige Svilar. Hij vertrok met bonje bij Anderlecht én hij liet niets van zich horen toen België O19 hem benaderde. "Moet je je dan in allerlei bochten wringen om hem te behouden? Ik geloof bondscoach Gert Verheyen wanneer hij zegt dat hij er alles aan heeft gedaan om hem te bereiken", stelt Boskamp.

"Ik zeg je, wanneer ik iemand tien keer opbel en hij reageert niet, stopt het voor mij ook. Dat vader Svilar alles ontkent, moet hij weten. Er zullen twintig mensen liegen zeker?"

Check ook: Lukaku troost Champions League-debutant na vreselijke blunder

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws