Koeman krijgt wind van voren na Instagram-post: 'Neem alsjeblieft ontslag'

Koeman krijgt wind van voren na Instagram-post: 'Neem alsjeblieft ontslag'

23-10-2017 09:18
11

Ronald Koeman zit in zwaar weer bij Everton. Na de 2-5 nederlaag tegen Arsenal zette hij een post op Instagram, maar dat werd de manager niet in dank afgenomen.

Sterker nog, Koeman krijgt onderuit de zak van talloze Everton-fans. De manager staat onder zware druk nu The Toffees zijn afgezakt naar de achttiende plaats in de Premier League en vrijwel kansloos zijn voor overwintering in de Europa League. Daar kwam zondag de ruime nederlaag tegen Arsenal bij.

Wedden

Meer odds

Zondagavond postte Koeman een foto van zichzelf op Instagram met de tekst: 'De start was oké, maar het was onmogelijk om een resultaat te halen nadat we 1-2 achterkwamen en een rode kaart kregen.' Dat schoot in het verkeerde keelgat bij veel Everton-supporters.

'Hoe heb je zoveel bereikt in je voetbalcarrière met zo'n negatieve mentaliteit? Je tijd is om Ronald!', klinkt het. Andere reacties: 'Neem alsjeblieft ontslag.' 'Rot op met je excuses. Elke week excuses, excuses, excuses. Tijd om te gaan Ronald.' 'Koeman out.' 'Sorry Ronald, maar met zo'n reactie ben je niet de manager die onze club nodig heeft.'

 

The start was okay, but it was impossible to get a result after 1-2 down and the red card #everton #efc

Een bericht gedeeld door Ronald Koeman (@ronaldkoeman) op