'Napoli heeft concrete transferplannen: drie Ajacieden op lijstje van tien'

'Napoli heeft concrete transferplannen: drie Ajacieden op lijstje van tien'

24-10-2017 12:22
76

Napoli heeft interesse in drie Ajacieden. Volgens Corriere dello Sport prijken de namen van André Onana, Joël Veltman en Justin Kluivert op het verlanglijstje van technisch directeur Cristiano Giuntoli en voorzitter Aurelio de Laurentiis.

Napoli is naarstig op zoek naar versterking op enkele posities. In het doel wil de Italiaanse club een waardige vervanger voor Pepe Reina. De 35-jarige Spanjaard is in het bezit van een aflopend contract en vijf doelmannen zijn in beeld om hem op te volgen: Onana, Bernd Leno (Bayer Leverkusen), Rui Patricio (Sporting Portugal), Mattia Perin (Genoa) en Geronimo Rulli (Real Sociedad). Volgens de Italiaanse krant staat Onana bovenaan het lijstje.

Napoli zoekt ook naar een opvolger van de 36-jarige Christian Maggio en daarvoor is Veltman in beeld. Directeur Giuntoli is onder de indruk van de veelzijdigheid van de 25-jarige verdediger. Ook Atlético Madrid-speler Sime Vrsaljko wordt nauwlettend gevolgd.

Op korte termijn zoekt Napoli een vervanger voor Emanuele Giaccherini, die naar verwachting in januari vertrekt. De negentienjarige Federico Chiesa van Fiorentina is de favoriet op een transfer naar Napels, maar ook Samu Castillejo (Villarreal) en Kluivert worden nauwlettend in de gaten gehouden door de Italiaanse club.