'Hij was tegen Ajax de gebeten hond, hij kan niks meer goed doen in De Kuip'

'Hij was tegen Ajax de gebeten hond, hij kan niks meer goed doen in De Kuip'

24-10-2017 14:38
36

Het is maar de vraag of Kevin Diks ooit nog opgesteld gaat worden door Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst. Dat zei clubwatcher Mikos Gouka maandagavond bij Sportforum, een radioshow van de NOS. Diks heeft tijdens zijn eerste maanden in Rotterdam-Zuid een belabberde indruk achtergelaten. 

Afgelopen zondag speelde de huurling van Fiorentina opnieuw niet best. In De Kuip verloor Feyenoord met 4-1 van Ajax. "Diks was zondag tegen Ajax de gebeten hond, hij kan niks meer goed doen in De Kuip", aldus Gouka, journalist van het Algemeen Dagblad. "Ik vraag me af of hij überhaupt nog opgesteld gaat worden, want als hij het veld al opkomt, is het publiek er al klaar mee."

Diks speelde tegen Ajax in het centrum van de defensie, omdat vier andere stoppers niet inzetbaar waren. "Diks, zo heeft Van Bronckhorst eerder gezegd, kán in het centrum spelen. Daar viel ook wel wat voor te zeggen, want hij speelt bij Jong Oranje, dus hij moet een bepaald niveau hebben. Hij kan ook wel goed koppen. Aan de andere kant heeft hij het niet makkelijk in De Kuip", aldus Gouka.