PSV'ers twijfelden niet: 'Hun keeper had een wereldavond, maar dat houdt op'

PSV'ers twijfelden niet: 'Hun keeper had een wereldavond, maar dat houdt op'

27-10-2017 08:02
69

Marco van Ginkel bevrijdde PSV donderdagavond na 107 doelpuntloze minuten in de bekerwedstrijd tegen FC Volendam. Na afloop van de 0-2 zege bij de Noord-Hollanders overheerste opluchting.

"Als ik mee ga naar een wedstrijd, vind ik het ook wel lekker om nog even te spelen", grapt Van Ginkel in gesprek met het Algemeen Dagblad. De aanvoerder van PSV was de enige basisspeler die bewust rust kreeg tegen de hekkensluiter van de Jupiler League, maar toch werd het duel pas in de verlenging beslist.

Wedden

Meer odds

"Toen het zo lang 0-0 bleef, hield ik er al wel rekening mee dat ik toch nog zou moeten komen", aldus Van Ginkel. "Natuurlijk hadden we het eerder moeten beslissen. Toch kon ik me niet voorstellen dat die ene bevrijdende goal níet zou vallen. Hun keeper had lang een wereldavond, maar eens houdt dat op."

Jeroen Zoet erkent dat het weinig verheffend was, maar hij maalt daar niet om. "Doorgaan is waar het om gaat", zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad. "Nu we niet Europees spelen, is het prettig om in dit toernooi wel actief te zijn. Het is iets waar je naar uitkijkt."