Ja, Feyenoord voelt als de club waar ik de komende jaren wil spelen

"Ja, Feyenoord voelt als de club waar ik de komende jaren wil spelen"

27-10-2017 09:41
19

Sam Larsson heeft nog geen moment spijt gehad van zijn overstap naar Feyenoord. De 24-jarige Zweed, die in de zomer overkwam van sc Heerenveen, is gelukkig in Rotterdam.

"Rotterdam is te vergelijken met Göteborg, de stad in Zweden waar ik ben opgegroeid", aldus Larsson in Feyenoord Magazine. "Ook de tweede stad van het land, ook een havenstad. Wonen in Rotterdam voelt een beetje alsof ik thuis ben. Het voelt goed om terug te zijn in een échte stad."

Ook bij Feyenoord voelde de Zweed zich snel thuis. "Van buiten kun je het gevoel hebben dat een 'kleinere' club als Heerenveen meer familiair is dan een grote club als Feyenoord. Ik kan nu zeggen dat dit niet altijd het geval hoeft te zijn. De manier waarop iedereen ons verwelkomd heeft, dat hadden mijn vriendin en ik echt niet verwacht. Het is buitengewoon. We zijn daar erg van onder de indruk."

Larsson wordt over drie maanden vader. "Een eigen huis, een dochter, een vierjarig contract en mooie sportieve uitdagingen. Ja, Feyenoord voelt als de club waar ik de komende jaren wil spelen en Rotterdam als de stad waar ik de komende jaren wil wonen."