'Arsenal wil supertalent (18) belonen met loonsverhoging van 650 procent'

'Arsenal wil supertalent (18) belonen met loonsverhoging van 650 procent'

29-10-2017 11:21
5

Arsenal wil talent Eddie Nketiah belonen met een flinke loonsverhoging. De achttienjarige aanvaller van The Gunners kan een opslag krijgen van maar liefst 650 procent.

Dat is althans wat diverse Engelse media dit weekend schrijven. Momenteel strijkt Nketiah ruim tweeduizend euro per week op. Arsenal wil hem een vijfjarig contract aanbieden, gepaard met een weeksalaris van ruim vijftienduizend euro. Dat is een verhoging van 650 procent. De verwachting is dat beide partijen volgende maand met elkaar om de tafel gaan zitten om te onderhandelen.

Nketiah maakte vorige maand zijn debuut in de hoofdmacht van Arsenal in het Europa League-duel met BATE Borisov (2-4). Afgelopen dinsdag maakte hij echt naam voor zichzelf. Enkele seconden na zijn invalbeurt maakte hij de 1-1 tegen Norwich City. In de daaropvolgende verlenging kopte hij Arsenal naar de winst. Nketiah is de eerste speler die geboren is (30 mei 1999) nadat Arséne Wenger het voor het zeggen kreeg (22 september 1996) bij Arsenal én vervolgens scoorde.