We staan er vol achter. We kunnen moeilijk de trainer het veld insturen

"We staan er vol achter. We kunnen moeilijk de trainer het veld insturen"

Gepubliceerd: zondag 29 oktober 2017 om 17:59zo 29-10-2017 om 17:59

FC Groningen heeft opnieuw een harde tik te verwerken gekregen. Zondag werd er, tot ontsteltenis van coach Ernest Faber, verloren van Sparta Rotterdam, dat tot vandaag de hekkensluiter van de Eredivisie was. 

"Dit moeten we verwerken en daarna weer heel snel door", zegt Faber tegen FOX Sports. "Morgen gaan we rustig overleggen met elkaar. Samen moeten we hier uitkomen. We moeten meer kwaliteit leveren op de juiste momenten." Ook doelman en aanvoerder Sergio Padt is in gesprek met FOX Sports eerlijk over de erbarmelijke situatie van zijn club. 

"De gifbeker is blijkbaar nog niet leeg. Het is belangrijk dat we gewoon bij elkaar blijven en dit bespreken. De ranglijst liegt er niet om. We staan er slecht voor, maar we houden ons vast aan de goede momenten. Ook op het einde konden we ook nog de 2-2 maken. Het zit gewoon niet mee, een keer paal en lat in de slotfase."

Groningen staat op een zeer teleurstellende veertiende plek, maar Padt heeft nog altijd vertrouwen in Faber. "We staan er vol achter. We kunnen moeilijk de trainer het veld insturen. Je moet hoop en vertrouwen houden in onze spelers. Volgens mij laten wij het op dit moment liggen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws