'Op de training word ik soms gek van de zwabberballen van Schöne en Dolberg'

'Op de training word ik soms gek van de zwabberballen van Schöne en Dolberg'

30-10-2017 09:33
21

Kostas Lamprou was zaterdag voor even terug bij Willem II. Met zijn nieuwe club Ajax won de Griekse doelman, die negentig minuten op de bank zat, met 1-3 in Tilburg.

Na zijn transfervrije vertrek bij Willem II tekende Lamprou afgelopen zomer een éénjarig contract in Amsterdam. Daar is hij derde doelman. "Ik heb geen spijt van mijn keuze", vertelt de Griek aan het Brabants Dagblad. "Door de blessure van Benjamin van Leer ben ik de laatste tijd tweede keeper. Afgelopen week heb ik mijn debuut in Ajax 1 gemaakt in de beker. Het is mooi om eens alles mee te maken bij een topclub."

Willem II verving Lamprou in de zomer met Timon Wellenreuther, maar de Duitser is uit het doel gekeept door Mattijs Branderhorst. "Hij doet het goed, dat vind ik leuk voor hem", aldus Lamprou over Branderhorst. De Willem II-doelman leek niet vrijuit te gaan bij de 1-1. "Bij die gelijkmaker van Schöne leek het alsof hij in de fout ging, maar Lasse en ook Kasper Dolberg schieten geregeld van die zwabberballen. Daar word je als keeper door op het verkeerde been gezet. Op de training word ik er soms gek van."