Update: Goed en slecht nieuws voor Van Bronckhorst op laatste training

Update: Goed en slecht nieuws voor Van Bronckhorst op laatste training

31-10-2017 10:18
36

Feyenoord kan woensdag in het Champions League-duel met Shakhtar Donetsk niet beschikken over Sven van Beek. De 23-jarige centrale verdediger is nog niet fit genoeg en blijft achter in Rotterdam.

Dat meldt het Algemeen Dagblad maandag. Van Beek richt zich op de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag van zondag. De mandekker leek eindelijk afgerekend te hebben met blessureleed, toen het daags voor de Klassieker weer mis ging. Hij moest verstek laten gaan wegens heupklachten.

Wedden

Meer odds

Coach Giovanni van Bronckhorst moest de voorbije wedstrijden daardoor een moeilijke puzzel leggen centraal achterin. Ook de langer geblesseerden Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden en Renato Tapia zaten immers in de ziekenboeg. Met het oog op Shakhtar ziet het er voor de Peruviaan wel goed uit.

Tegen Ajax (1-4) en Roda JC (1-1) speelde Kevin Diks noodgedwongen centraal. Hij vormde een duo met Jerry St. Juste.

Update 31/10 10.13: Renato Tapia lijkt op tijd fit voor het Champions League-duel van Feyenoord met Shakthar Donetsk. Op de dinsdagtraining in De Kuip staat de middenvelder annex verdediger op het veld, meldt RTV Rijnmond. Sven van Beek ontbreekt. Miquel Nelom traint voor zichzelf.