'PSV heeft Zoet-transfer in achterhoofd en laat oog vallen op 25-jarige Argentijn'

'PSV heeft Zoet-transfer in achterhoofd en laat oog vallen op 25-jarige Argentijn'

31-10-2017 09:05
46

Mocht Jeroen Zoet komende zomer vertrekken bij PSV, dan is Alexis Martín Arias een kandidaat om de Oranje-international op te volgen in Eindhoven. Het Argentijnse medium Diario Hoy meldt dat PSV een oogje heeft op de 25-jarige doelman, die sinds 2012 voor Gimnasia uitkomt. 

Martin Arias heeft bij Gimnasia een contract tot de zomer van 2020. Met zijn prestaties in Zuid-Amerika heeft de goalie zich in de kijker gespeeld bij diverse clubs. PSV is er daar één van. Ook Sporting Portugal en 1.FC Köln zouden de verrichtingen van de Argentijn in de gaten houden. 

Diario Hoy meldt dat Martin Arias een transferwaarde heeft van ongeveer 2,5 miljoen euro. Het feit dat de transferrechten van de keeper in bezit zijn van verschillende partijen, kan een toekomstige overstap compliceren.

Dat Zoet na afloop van dit seizoen vertrekt bij PSV, lijkt voor de hand te liggen. Afgelopen zomer aasde de sluitpost al op een transfer. Vanuit de Premier League was er interesse voor Zoet. PSV weigerde echter mee te werken aan een overstap.