Ajacied door diep dal: 'Wilde zo graag voetballen, mijn lijf werkte niet mee'

Ajacied door diep dal: 'Wilde zo graag voetballen, mijn lijf werkte niet mee'

01-11-2017 11:08
13

Daley Sinkgraven kan zijn geluk niet op nu hij weer volledig fit is en in actie kan komen voor Ajax 1. De 22-jarige linkspoot kampte een halfjaar met blessureleed. Dat hakte er stevig in, schrijft Sinkgraven in een blog op de website van zijn club. 

'Na een half jaar blessureleed ben ik weer fit en dat voelt ontzettend goed. Dat halfjaar viel niet mee. Ik wilde zo graag voetballen, maar mijn lijf werkte niet mee. Heel frustrerend, ik voelde me écht klote', aldus de oud-speler van sc Heerenveen. 

'Ik ben geen prater, meer een binnenvetter. Maar in die periode moest ik soms wel uiten wat er in me omging. Ik heb veel goede gesprekken gehad met mijn vader. Hij heeft zelf ook gevoetbald en kan zich goed in mij verplaatsen. Dat hielp. Hij begrijpt me', vervolgt Sinkgraven. 

'Zo'n blessure heeft ook invloed op je rol binnen het team. Je werkt los van de groep aan je revalidatie, dus je mist een hoop. Ik had wel van die momenten dat de jongens drukpratend de kleedkamer binnenkwamen en dat ik geen flauw idee had waar ze het over hadden of wat ze hadden meegemaakt. Daar sta je dan echt een beetje buiten.'