Complimentenregen voor Van der Vaart: 'Had een Spurs-legende kunnen worden'

Complimentenregen voor Van der Vaart: 'Had een Spurs-legende kunnen worden'

Gepubliceerd: woensdag 1 november 2017 om 21:22wo 01-11-2017 om 21:22

Peter Crouch komt woorden tekort om zijn voormalige ploeggenoot Rafael van der Vaart te omschrijven. De twee speelden tijdens het seizoen 2010/2011 samen bij Tottenham Hotspur en Crouch haalt in gesprek met het clubkanaal van The Spurs herinneringen op.

"Hij was fantastisch", aldus de inmiddels 36-jarige Crouch. "We hadden toen ook een onwaarschijnlijk team. We hadden Luka Modric, Gareth Bale vloog op links iedereen voorbij, Aaron Lennon was geweldig en dan ook nog Van der Vaart… We hadden soms trainingen waarin manager Harry Redknapp gewoon ging zitten om van ons spel te genieten."

"Ik kan me de eerste training met Van der Vaart nog herinneren", vervolgt Crouch. "Hij was zo'n slimme speler, hij wist altijd precies waar ik een bal neer ging leggen. Zelfs als ik een kopduel aanging en de bal tegen mijn schouder aan kwam! Ik denk dat hij te vroeg wegging bij Tottenham. Hij was hard op weg om daar uit te groeien tot een legende."

Van der Vaart is woensdagavond aanwezig op Wembley, waar Tottenham een Champions League-wedstrijd speelt tegen Real Madrid, een andere ex-club van Van der Vaart.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws