'Groot Vitesse-vertrek dreigt voor duo: Arnhemmers lieten nog niets horen'

'Groot Vitesse-vertrek dreigt voor duo: Arnhemmers lieten nog niets horen'

02-11-2017 07:05
29

Een Vitesse-vertrek dreigt vooralsnog voor Henk Fraser en technisch directeur Mo Allach bij Vitesse. Het duo loopt na dit seizoen uit hun contract en het is de vraag of er verlengd gaat worden. Met name Fraser heeft nog niets over de toekomstplannen van de Arnhemmers gehoord.

Dat meldt De Telegraaf. Fraser leverde Vitesse de eerste prijs in 125 jaar (KNVB Beker) en presteert in de competitie prima, maar is nog niet benaderd voor contractverlenging. De 51-jarige oefenmeester zal voor zichzelf moeten besluiten of hij door wil in Arnhem. Naast dat hij goed presteert is de bemoeienis en opdringerigheid van commissaris Valery Oyf een grote bron van ergernis. De Rus wil zich op allerlei manieren met de technische zaken bemoeien, wat voor onrust zorgt bij de club.

Wedden

Meer odds

Ook Allach, met wie Fraser goed samenwerkt, ergert zich aan de acties van Oyf. De technische man van Vitesse loopt eveneens na dit seizoen uit zijn contract en is al in gesprek met het Israëlische Maccabi Haifa om daar technisch directeur te worden. Hij liet onlangs al weten dat hij twijfelde over zijn toekomst in Arnhem. Mogelijk is dit zijn laatste jaar.

Donderdagavond vecht Vitesse tegen Zulte Waregem voor de laatste kans in de Europa League. Bryan Linssen gaf aan dat hij de Arnhemmers beter vindt dan de Belgen. "In Nederland zijn we altijd heel goed in van tevoren zeggen dat we beter zijn, maar uiteindelijk moet het gewoon op het veld gebeuren. Als mijn spelers dit soort dingen zeggen, dan moeten ze het ook maar in de wedstrijd laten zien", aldus Fraser in de ochtendkrant.