Chelsea ving bot bij PSG: 'Kon op de laatste dag vertrekken, maar ik wilde niet'

Chelsea ving bot bij PSG: 'Kon op de laatste dag vertrekken, maar ik wilde niet'

06-11-2017 11:46
3

Thomas Meunier heeft sinds zijn transfer van Club Brugge naar Paris Saint-Germain veel indruk gemaakt. Chelsea was dusdanig onder de indruk dat het de rechtsback wilde aantrekken, maar kreeg nul op het rekest.

Aan het einde van vorig seizoen had de Belg zich opgewerkt tot basiskracht bij PSG. De Parijse grootmacht trok tijdens de zomerse transferperiode echter Dani Alves aan. "Ik wachtte op de komst van een rechtervleugelverdediger, maar ik zag de komst van Dani Alves niet aankomen", vertelt Meunier tegen Eleven Sports. "Toen hij kwam, wist ik niet wat ik moest denken, ik vroeg me af of ik nog steeds zou spelen of op de bank zou blijven."

Chelsea zag zijn kans schoon en probeerde Meunier binnen te hengelen. "Ik had op de laatste dag dat de transfermarkt open was naar Chelsea kunnen vertrekken, maar dat wilde ik niet. Ik wil aan het einde van het seizoen de eerste keuze zijn", laat de Belg weten.

Meunier heeft dit seizoen acht wedstrijden voor PSG achter zijn naam staan. Daarin was hij goed voor drie doelpunten en twee assists. Concurrent Dani Alves speelde dertien keer, met twee doelpunten en twee assists.