'Ontevreden Mourinho reserveert 60 miljoen euro voor Barça-verdediger'

'Ontevreden Mourinho reserveert 60 miljoen euro voor Barça-verdediger'

09-11-2017 10:51
14

Manchester United heeft nu al een transferprioriteit voor de zomer van 2018 vastgesteld. The Mancuanians willen dan graag een centrale verdediger aantrekken en hebben hun pijlen naar verluidt gericht op Samuel Umtiti.

Dat melden diverse media in zowel Engeland als Spanje, waaronder The Sun en AS. Umtiti is bezig aan zijn tweede seizoen in Barcelona, sinds hij voor 25 miljoen euro overkwam van Olympique Lyon en heeft zich inmiddels opgewerkt tot vaste basisspeler. De 23-jarige Fransman heeft nog een contract tot de zomer van 2021, waarin naar verluidt een clausule van zestig miljoen euro is opgenomen.

United-manager Jose Mourinho zou niet tevreden zijn huidige centrale verdedigers: de van Benfica overgekomen Victor Lindelof heeft moeite om zich aan te passen en Chris Smalling werd onlangs gepasseerd voor de nationale ploeg van Engeland. The Red Devils hebben daarnaast de beschikking over Phil Jones en Eric Bailly, terwijl ook Daley Blind en Marcos Rojo in het hart van de verdediging kunnen spelen.