'Het hele jaar heb ik gewerkt voor de Champions League... Kon het niet geloven'

'Het hele jaar heb ik gewerkt voor de Champions League... Kon het niet geloven'

09-11-2017 19:11
11

Jan-Arie van der Heijden werkt hard aan zijn herstel bij Feyenoord. In de warming-up voor de eerste Champions League-ontmoeting met Napoli scheurde de verdediger zijn kuitspier.

Van der Heijden staat daardoor nog weken aan de kant. "Revalideren is keihard. Ik probeer zo snel mogelijk fit te worden", vertelt de Feyenoord-verdediger aan FOX Sports. "Onze fysio zegt dat elke blessure een mogelijkheid is om het lichaam beter te maken. Daar houd ik me aan vast."

Wedden

Meer odds

Toch had Van der Heijden even nodig om te herstellen van de klap. "Ik kon het eigenlijk niet geloven", zegt hij over het moment dat hij geblesseerd raakte. "Het hele jaar heb ik keihard gewerkt om de Champions League te halen. Dan staan we daar in dat stadion (San Paolo, red.) en dan kun je niet spelen. Super balen. Ik zat er even doorheen. Ik wilde gewoon heel graag spelen."

Schrale troost: Van der Heijden speelde wel een Champions League-wedstrijd, thuis tegen Manchester City (0-4). Naast Van der Heijden kan trainer Giovanni van Bronckhorst ook nog niet beschikken over Eric Botteghin en Sven van Beek.