'PSV moet plannen gaan smeden: Van Bommel en Van Marwijk in de wachtrij'

'PSV moet plannen gaan smeden: Van Bommel en Van Marwijk in de wachtrij'

14-11-2017 07:54
13

Dat Mark van Bommel het roer overneemt wanneer Phillip Cocu vertrekt bij PSV, is een abc-tje. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad dinsdag. De Eindhovenaren moeten binnenkort een plan voor de komende jaren gaan opstellen. 

Het contract van hoofdtrainer Cocu loopt in 2019 af. Na een teleurstellend jaar heeft de trainer van PSV het nu weer op de rit: met een voorsprong van acht punten op achtervolger Ajax zijn de Eindhovenaren momenteel de voornaamste titelkandidaat. Met Van Bommel heeft PSV al een goed alternatief achter de hand voor de komende jaren. De voormalig middenvelder doet momenteel ervaring op als trainer van PSV onder 19. Zo bewandelt hij het pad dat Cocu eerder bewandelde. 

De laatste tijd wordt Van Bommel, die waarschijnlijk Bert van Marwijk mee zal nemen, steeds vaker gelinkt aan een toekomstige baan als hoofdtrainer van PSV. Mocht PSV dit seizoen de huidige vorm weten te behouden en de 24ste landstitel in de wacht slepen, kan Cocu aanbiedingen verwachten, schrijft het ED. Ook is een transfer naar de KNVB een mogelijkheid voor het clubicoon. Als het tot een vertrek komt, is het volgens de krant een abc-tje dat Van Bommel en Van Marwijk het roer overnemen.