'Vergis je niet: hij is in zijn lichting een van de betere spitsen van Nederland'

'Vergis je niet: hij is in zijn lichting een van de betere spitsen van Nederland'

15-11-2017 12:56
19

Bij ADO Den Haag heeft men hoge verwachtingen van Delano Ladan. De zeventienjarige jeugdinternational behoort volgens manager voetbalzaken Jeffrey van As in zijn leeftijdscategorie tot de beste spitsen van Nederland.

"Vergis je niet: hij geldt in zijn lichting als een van de betere spitsen van het land", aldus Van As in gesprek met Voetbal International over Ladan, die dit seizoen twee keer mocht invallen van Fons Groenendijk. De ADO-trainer kiest in de spits normaliter voor Erik Falkenburg of Björn Johnsen. De Noor maakte in de oefenwedstrijd tegen FC Oss een hattrick. "Hopelijk trekt Johnsen deze lijn door. Daarnaast zijn we heel tevreden over Falkenburg en zit er met Delano Ladan nog een groot talent achter."

Van As is verder bezig met het verlengen van een aantal aflopende contracten. Met Tom Beugelsdijk, Robert Zwinkels en aanvoerder Aaron Meijers is al gesproken. "Het is bekend dat de bomen hier niet meer tot in de hemel groeien, maar dat is bij andere clubs net zo goed het geval. Iedereen staat er positief in", vertelt Van As, die in een eerder stadium al duidelijke maakte verder te willen met Tyronne Ebuehi en Danny Bakker.