'Mezelf ontwikkelen tot een van de beste spitsen ter wereld, bij Chelsea of Ajax'

'Mezelf ontwikkelen tot een van de beste spitsen ter wereld, bij Chelsea of Ajax'

17-11-2017 07:38
14

Daishawn Redan verruilde de jeugdopleiding van Ajax afgelopen zomer voor Chelsea. De zestienjarige aanvaller had de keuze uit meerdere clubs, maar is van mening dat hij zich bij The Blues het beste kan ontwikkelen.

"Ik heb uiteindelijk bij drie clubs gekeken. Bij Chelsea, Manchester United en West Ham United", zegt Redan tegen Ajax Showtime. "Manchester United was oké, maar Chelsea was echt 'wauw'. Bij Chelsea was ik écht onder de indruk. Hard werken, rennen van zestien naar zestien, sleuren, bikkelen, echt fysiek."

Wedden

Meer odds

"Ik wil me ontwikkelen tot een beest, een grote, sterke spits die ook voetballend goed is", vervolgt Redan. "Ik zeg daarmee niet dat de opleiding van Ajax niet goed is, trouwens. Die is geweldig. Maar voor mij persoonlijk is Chelsea gewoon de perfecte match." Hij heeft een duidelijk doel voor ogen in Londen. "Mezelf ontwikkelen tot één van de beste spitsen van de wereld", stelt hij.

"Als dat me lukt liggen er over drie jaar sowieso genoeg wegen voor me open om in het eerste elftal van een mooie club te spelen. Het liefst bij Chelsea natuurlijk. Of bij Ajax. Dat zie ik nog steeds zitten, bij Ajax heb ik alles geleerd, Ajax is nog steeds mijn club", besluit Redan.