El Ahmadi onthult: Met de oudere jongens hebben we erover gehad

El Ahmadi onthult: "Met de oudere jongens hebben we erover gehad"

17-11-2017 13:42
10

Karim El Ahmadi heeft de hele week met een brede glimlach rondgelopen op het trainingsveld van Feyenoord. Na dit seizoen gaat hij voor het eerst naar het WK met Marokko.

"Het was zeker een droom om dit mee te maken", aldus de aanvoerder van Feyenoord tegen RTV Rijnmond. Marokko won zaterdag met 0-2 van Ivoorkust, waardoor El Ahmadi voor het eerst naar het WK gaat. Het was de laatste kans voor zijn generatie. "Ik zit al tien jaar bij de A-ploeg van Marokko. Met de oudere jongens hebben we erover gehad dat we niets bereikten met het Marokkaanse elftal, terwijl we veel goede spelers hebben. Gelukkig hebben we de kwalificatie op tijd kunnen realiseren."

El Ahmadi is nu terug bij Feyenoord, dat middenin een lastige periode zit. Zaterdag is VVV-Venlo de tegenstander. "Ik ben wel positief dat we in alle wedstrijden veel kansen hebben gecreëerd. Als dat niet zo was geweest, dan is er echt iets mis. Het kwartje moet nu de andere kant opvallen", aldus El Ahmadi, die vindt dat VVV verslagen dient te worden. "Een gelijkspel in eigen huis voelt als verliezen. We moeten het gevoel terugkrijgen dat we thuis de baas zijn."