'Dat Clasie nu smeekt om terug te komen naar Feyenoord is bijna meelijwekkend'

'Dat Clasie nu smeekt om terug te komen naar Feyenoord is bijna meelijwekkend'

18-11-2017 12:38
30

Jordy Clasie heeft de verkeerde keuze gemaakt door naar Southampton te verkassen en vervolgens weer een verkeerde keuze gemaakt voor een verhuurperiode aan Club Brugge. Dat vindt Henk Spaan.

Clasie komt dit seizoen nauwelijks aan spelen toe in Brugge. 'Als je wordt uitgeleend door een club in de Premier League en je komt bij Brugge op de bank te zitten, dan doet je zaakwaarnemer iets niet goed', vindt Spaan in Het Parool. 'Dan is men kennelijk niet op de hoogte van de onschendbaarheid in Brugge van Ruud Vormer, dé controleur van de Belgische Jupiler Pro League, en van de aankoop door Brugge van de grote uitblinker bij Vitesse, Marvelous Nakamba.'

Wedden

Meer odds

'Dat Clasie nu zo ongeveer smeekt om terug te mogen komen naar Feyenoord is bijna meelijwekkend', vindt Spaan. 'Temeer omdat nog geen vier jaar geleden Clasie in de hiërarchie van het Rotterdamse middenveld Ruud Vormer ver achter zich wist. Die rollen zijn nu pijnlijk omgedraaid. Doorgewinterde profs hebben het altijd over het 'maken van de juiste keuzes' als ze over hun carrière praten. Dat had Clasie beter kunnen doen', vindt Spaan.

Lees ook: Van Bronckhorst hoort van open sollicitatie: "Kijken of het volgend jaar past"