Kussende Feyenoord-huurling gaat viral: Te laat, ik had hem al gezoend, haha

Kussende Feyenoord-huurling gaat viral: "Te laat, ik had hem al gezoend, haha"

18-11-2017 15:33
9

Het was een vreemd moment, vrijdag tijdens de Jupiler League-ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en FC Dordrecht. Gustavo Hamer werd langs de lijn op de vingers getikt door een steward toen hij na het maken van een doelpunt zijn vriendin een kus gaf. Een dag na het voorval kan Hamer wel om het akkefietje lachen. 

"Al was het op het moment zelf natuurlijk heel vreemd en ik nam het natuurlijk op voor mijn vriendin", wordt de middenvelder geciteerd door het Algemeen DagbladDe steward van dienst vond dat Esmeralda, het liefje van Hamer. snel moest gaan zitten. Zij zat in een vak met fans van de thuisclub.

Wedden

Meer odds

"Er werd met bier gegooid en hij redeneerde zo dat het uit de hand zou kunnen lopen, omdat ik haar daar een kus gaf. De veiligheid in het stadion is natuurlijk belangrijk, al was de manier waarop die man te werk ging natuurlijk niet handig."

Esmeralda zelf had naar eigen zeggen niet eens door dat de steward het stelletje vermanend toesprak. "Ik zat al en toen stond die steward ineens voor mijn neus met zijn vingertje te wijzen. Wat ik dacht? Niks eigenlijk. Hij was te laat, want ik had hem al gezoend, haha. Ik was zó blij voor Gustavo dat hij gescoord had."

Feyenoord-huurling Hamer maakt zich verder niet druk. "Ik ga hier geen grote heisa van maken. Die steward is naderhand nog naar Esmeralda toegekomen om zijn excuses aan te bieden en die heeft ze geaccepteerd. Daarmee is voor ons de kous af."