Terughoudende Keizer deelt één compliment uit: Hij maakt zeker aanspraak

Terughoudende Keizer deelt één compliment uit: "Hij maakt zeker aanspraak"

18-11-2017 23:05
44

Ajax-trainer Marcel Keizer was ondanks de historische achtklapper tegen NAC Breda gematigd tevreden over het spel van de Amsterdammers. De oefenmeester liet na afloop aan FOX Sports weten dat hij toch enkele kritiekpunten had.

"De grootste uitoverwinning ooit? Ja, dat is leuk, maar ik ben vooral blij dat het zo makkelijk ging", liet Keizer weten. "Maar er zijn toch een paar puntjes die beter kunnen. We hebben zoveel ruimte gekregen. Dan moet je de bal sneller van kant naar kant laten gaan en kun je er eigenlijk nog meer uit halen."

Keizer had wel lovende woorden over voor Daley Sinkgraven, die voor het eerst sinds begin april weer aan de aftrap mocht staan bij een Eredivisie-wedstrijd van Ajax. "Hij heeft voor meer inititatief vanaf de zijkanten gezorgd en een paar keer de achterlijn gehaald. Over deze eerste keer ben ik tevreden", vertelt Keizer over de Drentse linksback. "Ik moet het nog zien tegen een betere tegenstander, met alle respect voor NAC, maar Daley maakt zeker aanspraak op meer."