Feyenoord wint weer niet: Ja, hoe is dit in godsnaam mogelijk inderdaad?

Feyenoord wint weer niet: "Ja, hoe is dit in godsnaam mogelijk inderdaad?"

19-11-2017 07:55
37

Jens Toornstra kan niet bevatten dat Feyenoord zaterdagavond niet wist te winnen tegen VVV-Venlo. De Rotterdammers gaven in eigen huis een voorsprong uit handen: 1-1.

"Ja, hoe is dit in godsnaam mogelijk?", vraagt Toornstra zich af in gesprek met RTV Rijnmond. "Je speelt tegen een muur de hele wedstrijd. Maar ik denk dat je na die 1-0 gewoon de 2-0 moet maken. Daar krijg je wel kansen voor, een heel grote zelfs. Maar dat is het verhaal van de laatste weken. We creëren wel de kansen, maar we maken ze niet af."

Vier minuten voor tijd kwam VVV langszij via Damian van Bruggen. "Zo'n goal mag er eigenlijk niet in. Die corner stond in de analyse, ze hebben het al een keer eerder zo gedaan. Dat mogen we onszelf echt aanrekenen", aldus Toornstra, die de assist gaf bij de openingstreffer van Nicolai Jörgensen. Na afloop was het vooral stil in de Feyenoord-kleedkamer, erkent de middenvelder.

"Wij weten ook wel dat we deze moeten winnen. Iedereen is gewoon hartstikke teleurgesteld. Het is een beetje hetzelfde liedje iedere keer en daar moeten we heel snel vanaf. We moeten weer die onoverwinnelijkheid van vorig seizoen gaan uitstralen", besluit Toornstra.