Het is het beste voetbal dat ooit gespeeld is in de Premier League

"Het is het beste voetbal dat ooit gespeeld is in de Premier League"

19-11-2017 09:25
16

Manchester City is vooralsnog ongenaakbaar in de Premier League. Voormalig Arsenal-verdediger Martin Keown en Garth Crooks, oud-speler van onder meer Tottenham Hotspur en Manchester United, zijn onder de indruk.

"Het is het beste voetbal dat ooit gespeeld is in de Premier League", is Crooks lyrisch bij de BBC. "Ik denk dat we naar een nieuw 'Invincible-team' kijken dit seizoen", doelt hij op het Arsenal van Arsène Wenger dat in 2004 ongeslagen kampioen werd. "Dit City heeft ook de kwaliteit om het hele seizoen ongeslagen te blijven."

"Ze hebben zo veel diepte in hun selectie", vervolgt Crooks zijn lofzang. "Zo'n team heb ik in lange tijd niet gezien. Ik zie niet in wie ze kan stoppen. Misschien als ze verslappen, maar dat zie onder Pep Guardiola niet zomaar gebeuren. Hij wil zoveel mogelijk winnen."

Aan de hand van Kevin De Bruyne won City zondag met 0-2 bij Leicester City. Keown is onder de indruk van de Rode Duivel. "Ken je de genialiteit van Ronnie O'Sullivan in het snooker, die kan kiezen met welke hand hij speelt? De Bruyne is hetzelfde met zijn voeten", doelt hij op de wereldgoal van de middenvelder met zijn 'chocoladebeen'.