PSV-spelers spreken al over Ajax: 'Dan wordt dat een mooie wedstrijd'

PSV-spelers spreken al over Ajax: 'Dan wordt dat een mooie wedstrijd'

19-11-2017 22:03
33

Jeroen Zoet verwacht niet dat hij inspraak krijgt in de benoeming van een nieuwe bondscoach voor het Nederlands elftal. Een klein groepje Oranje-spelers wordt wél geraadpleegd.

De KNVB moet op zoek naar een opvolger van Dick Advocaat, die na de interland tegen Roemenië bekendmaakte dat hij stopt. In de zoektocht naar een vervanger klopt Gudde aan bij enkele spelers. "Dat zal ongetwijfeld zo zijn, maar volgens mij heeft de nieuwe directeur (Eric Gudde, red.) duidelijk aangegeven dat hij alle tijd neemt", zegt de PSV-doelman bij FC Afkicken. "Ik heb nog geen tien interlands gespeeld, dus ik denk niet dat ze bij mij uitkomen."

Wedden

Meer odds

Zoet werd ook gevraagd naar de titelrace. Hij geeft toe dat enkele spelers al spreken over de wedstrijd in Amsterdam tegen Ajax, die op 10 december wordt gespeeld. "We beginnen er nu over, maar Sparta en Excelsior komen ook nog op onze weg. Als we het blok tot Ajax goed doorkomen en dan nog steeds een voorsprong hebben van acht punten, wordt dat een hele mooie wedstrijd."