Zeegelaar krijgt na 6 seconden elleboog bij Premier League-debuut: Heel raar

Zeegelaar krijgt na 6 seconden elleboog bij Premier League-debuut: "Heel raar"

20-11-2017 14:27
7

West Ham United-spits Andy Carroll is in de competitiewedstrijd bij Watford (2-0) zijn boekje te buiten gegaan. Dat stelt voormalig toparbiter Graham Poll. Slachtoffer was Marvin Zeegelaar.

Zeegelaar maakte zondag zijn Premier League-debuut, maar ging binnen tien seconden al gestrekt. De dader: Carroll, die zijn elleboog in het gezicht van de Nederlandse linksback plantte. "Als je een wedstrijd van West Ham gaat fluiten, springt de naam van Carroll er meteen uit op het wedstrijdformulier", aldus Poll in The Daily Mail.

"Dus als hij omhoog gaat met een gehoekte arm en Zeegelaar op zijn neus raakt, verwacht je dat de scheidsrechter het waarneemt en actie onderneemt. Niks van dat alles, heel raar. Andre Marriner (arbiter bij Watford - West Ham, red.) zag het niet of dacht dat een fair challenge was", vervolgt Poll, die zag dat het na welgeteld zes seconden al raak was. "Misschien was het nog te vroeg in de wedstrijd, maar gezien de daad van Carroll verwacht je echt iets beters van een ervaring scheidsrechter als Marriner."