Supertalent AZ keert terug in selectie: Hij is zijn talent niet kwijtgeraakt

Supertalent AZ keert terug in selectie: "Hij is zijn talent niet kwijtgeraakt"

23-11-2017 15:36
18

Myron Boadu staat te boek als één van grootste talenten van Nederland, maar de zestienjarige aanvaller moet nog even wachten op zijn debuut in de Eredivisie. Dat laat John van den Brom weten.

De AZ-trainer haalde Boadu eerder dit jaar bij de hoofdmacht, maar een slepende knieblessure maakt spelen vooralsnog onmogelijk. Afgelopen week trainde Myron Boadu wel weer gedeeltelijk mee met de groep.

"Medisch gezien is Myron weer fit. Nu is het zaak dat hij weer volledig terugkeert bij in de selectie", vertelt Van den Brom op de AZ-website. "Ik hoop dat hij voor het einde van het jaar weer volledig aansluit, maar de dingen die hij nu al laat zien, zien er veelbelovend uit. Hij is zijn talent niet kwijtgeraakt."

AZ neemt het vrijdagavond in eigen huis op tegen FC Twente. "In de bus naar Limburg hebben we Twente gezien tegen sc Heerenveen. We weten dus hoe ze spelen. Het is even afwachten hoe ze reageren op de twee nederlagen op rij en met welke spelers ze dat gaan doen. Maar zoals altijd: ik kijk naar onszelf."